Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Alessandro Gocciadoros elitloppsduo möts i kväll

Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD
Vivid Wise As gick till final i årets elitlopp och startar i kväll i storlopp i Rom. Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD

I kväll är det stortrav på Capanelle-banan i Rom. Tre större löpningar ska avgöras och bland annat blir det en duell mellan elitloppshästarna Vivid Wise As och Vernissage Grif.

Publicerad:

Det är i anrika grupp I-loppet Gran Premio Gaetano Turilli som årets elitloppsduo Vivid Wise As och Vernissage Grif drabbar samman. Alessandro Gocciadoro har fem av de nio startande i loppet, bland annat titelförsvararen Bleff Dipa. Den samlade prissumman i loppet är 154.000 euro.

På programmet finns också fyraåringsloppet Gran Premio Tino Triossi, där det också erbjuds 154.000 euro i förstapris. Mauro Baroncini-tränade Dimitrio Ferm är den vinstrikaste i fältet med nästan 500.000 euro i intjänade pengar.

Grupp II-loppet Antonio Carena för fyraåriga ston erbjuder en samlad prissumma på 66.000 euro och här handlar det om sprinterdistans.

 

FAKTA

Startlista, Gran Premio Gaetano Turilli

2100 meter auto

1) Zaccaria Bar 
2) Bleff Dipa 
3) Birba Caf 
4) Chance Ek 
5) Vernissage Grif 
6) Allegra Gifont 
7) Vivid Wise As 
8) Caio Titus Bond 
9) Carlomagno d’Esi 
 

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.