Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Andra raka för derbyvinnaren?

Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD
Alessandro Gocciadoro är på jakt efter en till grupp I-seger med nyförvärvet Alrajah One. Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD

På söndag eftermiddag körs penningstinna tävlingar i Treviso, norr om Venedig. Mest pengar finns att tävla om i grupp I-löpningen Gran Premio Memorial Giuseppe Biasuzzi för fyraåriga hästar.

Publicerad:

Loppet körs över 1609 meter med 110.000 euro i potten. Alessandro Gocciadoro tränar hälften av de tio deltagarna och kör själv Alrajah One (e. Maharajah).

Fjolårets derbyvinnare vann Gran Premio Continentale i regidebuten för Gocciadoro förra månaden. Nu inleder han från spår ett bakom bilen. För motståndet står bland andra franskfödde Gelati Cut (e. Coktail Jet) som var femma i ett europaderbykval på Vincennes häromveckan.

Gran Premio Memorial Giuseppe Biasuzzi har tidigare vunnits av Dijon, Vitruvio och Zaniah Bi.

Tävlingsdagen innehåller också grupp III-loppet Premio Città di Trevisio samt försök till Gran Premio Anact för tvååriga hästar. De andra uttagningsloppen körs i Rom och Neapel på lördagen respektive söndagen.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS