Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Deimos Racing möter Vernissage Grif i Milano

Deimos Racing som fyraåring i Sverige. Foto: MARIA HOLMÉN / TR BILD

Häromveckan vann Deimos Racing grupp III-löpningen Gran Premio Locatelli i Milano. På söndag är den svenske kriterievinnaren tillbaka på La Maura-banan för ett annat lopp med samma status.

Publicerad:

Närmare bestämt Gran Premio Encat som körs över 2250 meter med 40.400 euro i potten. Deimos Racing (e. Quite Easy U.S.) och kusken Roberto Andreghetti lottades till spår två bakom bilen.

För motståndet står bland andra Vernissage Grif (e. Varenne) som gör sin första start sedan Lotterialöpningen i oktober förra året. Då vann han ett försök och slutade femma i finalen.

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.