Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Stjärntätt i Italien

Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD
Vitruvio är Alessandro Gocciadoros kuskval av fyra hästar i grupp I-loppet Gran Premio Costa Azzurra. Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD

På söndag bjuds vi på en väldigt stark och stjärnspäckad upplaga av grupp I-löpningen Gran Premio Costa Azzurra i Turin.

Publicerad:

Visserligen är det bara sju hästar som kommer till start i detta sprinterlopp med en samlad prispott på 220.000 euro. Men de anmälda skämmer sannerligen inte ut sig prestationsmässigt. Eller vad sägs om Vivid Wise As, Cokstile, Zacon Gio och Vitruvio i samma lopp? ”Utfyllnadshästarna” Zlatan (Derbyvinnare), Vaprio (har sju raka segrar) och Chief Orlando (Sweden Cup-tvåa) gör inte heller bort sig. Alessandro Gocciadoro har själv fyra av de sju hästarna och väljer att sätta sig bakom Vitruvio. Hans fjolårsvinnaren Arazi Boko togs dock bort i sista strykningsomgången.

 

Startlista, Gran Premio Costa Azzurra i Turin, söndag

1600 meter auto

1. Vivid Wise As – Giuseppe Pietro Maisto (Gocciadoro)

2. Cokstile – Antonio di Nardo (Gennaro Casillo)

3. Zacon Gio – Roberto Vecchione (Holger Ehlert)

4. Vitruvio – Alessandro Gocciadoro

5. Chief Orlando – F. Tufano (Gennaro Casillo)

6. Vaprio – Rene Legati (Gocciadoro)

7. Zlatan – Vincenzo Dell'Annunziata (Gocciadoro)

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.