Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Dags för V75 på Momarken

Foto: LENA EMMOTH / TR BILD
Jörgen Westholm startar Remarkable Feet i Steinlagers Äreslöp på Momarken. Foto: LENA EMMOTH / TR BILD

På lördag är det dags för Unionstravet på norska Momarken, där vi bland annat får se Odd Herakles i Östfoldpokalen samt svensktränade duon Chapuy och Remarkable Feet i Steinlagers Äreslöp.

Publicerad:

V75 flyttar tillfälligt till Norge och flera svenska tränare skickar hästar till Momarken. Jörgen Westholm är en av de flitigaste, då han anmält hela sju från det egna stallet (fem inom V75).

Gulddivisionen utgörs av Steinlagers Äreslöp över 1640 meter med autostart och med ett förstapris på 200.000 norska kronor. De svensktränade hästarna i loppet är Beartime, Chapuy, Remarkable Feet och Upper Face.

I kallblodsloppet Östfoldpokalen gör Odd Herakles sin andra start för året. Han vann i comebacken på Bjerke och ställs nu bland annat mot Ulsrud Tea och Troll Solen från 20 meters tillägg över medeldistans. Förstapriset är 150.000 norska kronor och inga svenska deltagare finns med.

Här är de anmälda hästarna till på lördag på Momarken (spårlottningen blir klar senare):

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.