Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Sexfaldig miljonär redo

Foto: TR BILD
Frode Hamre tar snart ut en intressant jänkare med nästan sex miljoner kronor på kontot. Foto: TR BILD

En sexfaldig miljonär är klar för comeback nästkommande lördag för Frode Hamre.

Publicerad:

Det är Frode Hamre-tränade amerikanen Bill's Man (född 2014 e. Credit Winner) som ska göra debut på norsk mark. Detta efter ett godkänt kvallopp på 1.17,2/2140 meter.

– Bill's Man kom till mig för ett halvår sedan, men hästen fick en liten skada i ett bakben och tvingades ta det lugnt under sommaren. Nu har han tränar fint under flera månader och om allt ser fortsatt bra ut siktar vi på start i V75 på Jarlsberg nästa lördag, berättar Frode Hamre för Trav Og Galopp-Nytt.

Bill's Man har i Nordamerika tagit nio segrar på 44 starter och tjänat 666.800 dollar. Bland de större vinsterna kan nämnas International Stallion Stake som tvååring samt Matron Stakes som treåring. Under fjolåret som femåring i USA blev det dock inga framgångar (ingen seger, 13.840 dollar).

ANNONS

Ämnen i artikelnTaggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.