Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Svenskar i Axel Jensens

Foto: MIKAEL ROSENQUIST / TR BILD
Stefan Melander-tränade Click Bait (här med Björn Goop) startar i Axel Jensens Minneslopp på Bjerke. Foto: MIKAEL ROSENQUIST / TR BILD

Två svensktränade fyraåringar startar i Axel Jensens Minneslopp på Bjerke nu på lördag.

Publicerad:

Det är besvärligt för svenska kuskar och tränare att med nuvarande corona-restriktioner tävla i Norge. Anmälningslistan till Axel Jensens Minneslopp innehåller ändå två svensktränade hästar – Stefan Melanders Click Bait samt Adrian Kolgjini med Sashay My Way. Ingen av dessa kommer dock att köra själva, utan Kolgjini har satt upp Per Oleg Midtfjeld medan Melander valt Tom Horpestad.

Björn Goop var uppsatt som förstekusk bakom Frode Hamre-tränade Ecurie D., men eftersom Björn Goop tävlar samma dag på Romme blir det Hamre själv i sulkyn istället. Axel Jensens Minneslopp avgörs över 1609 meter med bilstart och har ett förstapris på 300.000 norska kronor.

Startlistan finns här.

 

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.