Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Stoletheshow klar för Oslo Grand Prix

Foto: MARIA HOLMÉN / TR BILD
Stoletheshow med Björn Goop vid segern i C th Ericssons Memorial på Solvalla den 26 mars. Foto: MARIA HOLMÉN / TR BILD

Nu är fem hästar klara inför Oslo Grand Prix den 12 juni. Stoletheshow fick sin biljett under gårdagskvällen på Bjerke.

Publicerad:

Sedan tidigare hade Bjerkes sportchef André Ringelien bjudit in kvartetten Perfetto, Cicero GT, Seven Nation och Björn Goop-tränade San Monteur. Nu får alltså även Frode Hamre-tränade Stoletheshow möjligheten att slåss om de 1,2 miljoner norska kronorna i förstapris.

Under onsdagens ATG Live-sändning från Bjerke berättade André Ringelien om vilka hästar som stod högst upp på hans önskelista.

– Vi måste jaga lite fler flaggor och det är inte många dagar att spela på. Det blir nog två till inbjudna på torsdag och sedan resten senast lördag. Spårlottningen sker under söndagen. Daniel Redéns Don Fanucci Zet och Hail Mary står högst upp på min lista. Sweden Cup-vinnaren Bepi Bi är en annan som jag skulle vilja ha med, men det finns fler intressanta.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.