Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Yarrah på gång

Foto: MIA TÖRNBERG/TRAVRONDEN
Hinner Yarrah Boko bli redo för Oslo Grand Prix? Foto: MIA TÖRNBERG/TRAVRONDEN

Yarrah Boko ströks inför den tilltänkta starten i Copenhagen Cup, men nu är nioåringen på gång igen och siktet är inställt mot Oslo Grand Prix. Detta rapporter Trav og Galopp-nytt.

Publicerad:

Trond Anderssens Coktail Jet-hingst fick stå över storloppet i Köpenhamn för att han var öm i ett framknä. Hästen har behandlats och och tränaren var lättad att det inte var den gamla gaffelbandskadan som spökade.

- Han har inte tappat särskilt mycket på uppehållet och vi tränar honom i skogen. Jag tror att hästen ska vara fit for fight till Oslo Grand Prix, säger Anderssen till Trav og Galopp-nytt.

Storloppet på Bjerke körs i år den 8 juni. Yarrah Boko hade en fin vinter i Frankrike och totalt ståtar han med 35 vinster på 83 starter och över elva miljoner kronor på kontot.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS