Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Dags att ansöka till ATG Drömfond

Foto: TR BILD
Det är dags för att skicka in bidrag till ATG Drömfond. Foto: TR BILD

Driver du verksamhet eller ett projekt med fokus på hästkrafter som skapar välmående? Då är det hög tid att ansöka till ATG Drömfond.

Publicerad:

Spelbolaget ATG har en rad olika projekt för att värna om hållbarhet. Ett av prisen som delas ut till en hästverksamhet under året är ATG Drömfond. I fjol var första gången det delades ut, och 100.000 kronor delades ut till Björnbo Gård 4H i Enköping för sitt arbete. Driver du en verksamhet eller ettt projekt med häst i fokus, där välmåendet är i centrum? Då är det hög tid att ansöka om priset för 2021.

– Det handlar om allt från att stallet blir en naturlig samlingsplats, till projekt där hästen hjälper människor fysiskt och psykiskt. Vi vill ge bra projekt och initiativ möjlighet att ta nästa steg, säger Maria Guggenberger, hållbarhetschef på ATG och jurymedlem.

Övriga i juryn är Karolina Lagerlund, vd Hästnäringens Nationella Stiftelse, Simon Wall, b-tränare samt uppfödare och Lisen Bratt Fredricson, före detta landslagsryttare.

Föreningar som vill ansöka kan gå in på drömfond.se och fylla i ansökningsformuläret, som ska vara inne senast 21 februari. Vinnaren presenteras i samband med Gothenburg Horse Show som pågår från sista mars till ett par dagar in i april.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.