Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Admiral As utmanas av flera intressanta årsdebutanter

Foto: TR BILD
Milliondollarrhyme, Forfantone Am och Missle Hill gör samtliga årets första framträdande på svensk mark i Nuncios lopp. Foto: TR BILD

På onsdag körs Nuncios lopp på Solvalla och det vattnas redan i munnen eftersom Admiral As möter flera årsdebuterande stjärnhästar.

Publicerad:

Reijo Liljendahl-tränade Admiral As segrade i sin årsdebut den 16 mars i Dartster F:s lopp och gör nu årets andra start. Den sker i Nuncios lopp på onsdag över 2140 meter med bilstart. Det här blir tredje upplagan av det här loppet som tidigare vunnits av Disco Volante och Sorbet.

Admiralen ställs mot flera intressanta motståndare som nu gör årsdebut på svensk mark. Det handlar om Fredrik B Larsson-tränade Milliondollarrrhyme, Roger Walmanns Forfantone Am och Daniel Redén-tränade Missle Hill. Dessutom kryddas loppet ytterligare av bland annar Harper Hanovers-vinnaren Wild Love, som inte verkar vara riktigt redo för avelsarbetet. Förstapriset är 100.000 kronor.

Vi noterar också att Daniel Redéns femåriga supersto Sister Sledge gör sin årsdebut i Avelsföreningens Jubileumslöpning för fyra-sjuåriga ston med 100.000 kronor i första pris.

Här är de anmälda hästarna till Nuncios lopp (startspåren blir klara senare i eftermiddag).

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.