Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Åtta klara för Prins Daniels lopp i Gävle

Foto: Lena Emmoth/Malin Albinsson/TR Bild/Montage
On Track Piraten, Diana Zet och Racing Mange kommer alla vara med i H.K.H. Prins Daniels lopp i Gävle på lördag. Foto: Lena Emmoth/Malin Albinsson/TR Bild/Montage

Endast två platser återstår till Prins Daniels lopp som avgörs på Gävletravet nästa lördag. Vinnaren kammar hem 400.000 kronor och en plats i Elitloppet.

Publicerad:

Ett par platser till Elitloppet ska tillsättas. En av dessa går till vinnaren i H.K.H. Prins Daniels lopp som avgörs över 1609 meter autostart på Gävletravet lördagen den 22 maj. Tio hästar får plats i loppet, åtta är redan klara för start meddelar Gävletravet på sin hemsida.

Sedan tidigare är Gareth Boko och Harran Boko klara för loppet. Dessutom har Racing Mange kvalificerat sig för start i Gävle. Vidare har Diana Zet, On Track Piraten, Milligan’s School, Floris Baldwin och Västerbo Grosbois bjudits in.

– Det gick ju bra med Conrads Rödluva i det här loppet ifjol när hon slutade tvåa på 09,7 som knappt slagen av Racing Mange och Diana Zet är där nu också. Hon är startsnabb och kan springa fort, så jag har en bra känsla. Hon är en grym tävlingshäst, säger Daniel Redén till Gävletravet.

Hans R Strömberg om On Track Piraten.

– Jag har sagt att han vinner snart, bara han får ett vettigt lopp. Det här ska bli jättekul.

Rauno Pöllänen om Västerbo Grosbois.

– Jag kan inte ha honom i bättre författning och på innerspår kan han springa under 1.10. Det är en ära för oss att få vara med i det här loppet.

Startlistan till H.K.H. Prins Daniels lopp blir klar under söndagen.

FAKTA

Klara för start i H.K.H. Prins Daniels lopp:

Häst – Tränare

  • Diana Zet – Daniel Redén
  • Floris Baldwin – Trond Anderssen
  • Gareth Boko – Jerry Riordan
  • Harran Boko – Conrad Lugauer
  • Milligan’s School – Stefan Melander
  • On Track Piraten – Hans R Strömberg
  • Racing Mange – Joakim Lövgren
  • Västerbo Grosbois – Rauno Pöllänen
ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.