Sveriges ledande travtidning
ANNONS

De är anmälda till Kjell P Dahlströms Minne

Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD
Mister Hercules kan ordna Örjan Kihlströms fjärde raka seger i Kjell P Dahlströms Minne. Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD

Örjan Kihlström har vunnit tre år i rad, varav de två senaste med Daniel Redén-tränade hästar. I år är det Mister Hercules som ska göra det för Kihlström/Redén i Kjell P Dahlströms Minne.

Publicerad:

Det här femåringsloppet avgörs nu på måndag på Mantorp för 17:e gången och det finns gott om storstjärnor i vinnarlistan. Eller vad sägs om namn som Opal Viking, Joke Face, Oasis Bi, Papagayo E och Cyber Lane?

Daniel Redén har haft stora framgångar i det här loppet sedan 2016, då han segrat i fyra av de sex senaste upplagorna. Förra året vann Örjan Kihlström med Summit In Sight och i år ska han försöka ta sin fjärde raka vinst med Redén-tränade Mister Hercules. Breeders Crown-vinnaren vann i årsdebuten, men möter verkligen inget dåligt gäng.

Bland annat får vi åter se den italienska kometen Best Ofdream Trio med Kim Eriksson i sulkyn. Mest pengar i loppet har Stefan Melander-tränade Chestnut Hill tjänat med drygt 5,5 miljoner. Förra året kom bara fyra hästar till start – nu är det i alla fall det dubbla. Det handlar om 2140 meter med bilstart och 150.000 kronor till vinnaren.

 

FAKTA

Kjell P Dahlströms Minne

Måndag 25 april
Mantorp
Lopp 8

Anmälda hästar:

  • Best Ofdream Trio (Erik Killingmo)
  • Chestnut Hill (Stefan Melander)
  • Elegant Ima (Geir Vegard Gundersen)
  • Kuyt F.Boko (Johan Svensson)
  • Maesteraemon (Stefan Melander)
  • Mister Herkules (Daniel Redén)
  • Mr Mah Can (Robert Bergh)
  • Zeolin (Jari Åkerfeldt)
ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.