Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Gustav Johansson inför finalen av V86 Super Days

Foto: MALIN ALBINSSON / TR BILD
Gustav Johansson. Foto: MALIN ALBINSSON / TR BILD

I kväll avslutas V86 Super Days med en stor jackpott.
Om Gustav Johansson har en toppkväll blir utdelningen hög – men kör han blankt betyder det att en storfavorit fälls.

Publicerad:

V86 Super Days placerades i år i början av oktober och på åtta dagar har sex V86-omgångar avgjorts. I kväll ligger drygt 17 miljoner kronor i den insamlade potten, förväntad pott att spela om för samtliga rätt är 28 miljoner kronor.

Gustav Johansson, 19, kör tre stycken hästar:

  • V86-3: 11 Waitingashell (Linda M Eriksson) – spelad till 0 %

– Jag tycker att han är rätt så bra när han fungerar men det är klart att det blir väl tufft att vinna, vi får sikta på pengar, säger han.

  • V86-5: 9 The Natural (Rick Ebbinge) – spelad till 56 %

– En kapabel häst som inte tjänat så mycket pengar i relation till det. Nu har han varit ifrån ett tag men jag är hos Rick Ebbinge och kör på veckorna och han har känts fin i jobben. Han tävlar allra bäst när han slipper gå i ryggar så det är inte omöjligt att jag går fram tidigt. Jag tror på hästen.

  • V86-7: 12 Dali Pagadi (Peter Arnqvist) – spelad till 1 %

– Tycker att han har gått riktigt bra på slutet. Det är klart att lägen avgör mycket men skulle det klaffa helt så tycker jag att han är duglig för klassen.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.