Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Kolgjini Sales Auktion Race nytt lopp för tvååringar

Foto: TR BILD
Lutfi Kolgjini. Foto: TR BILD

27 juli körs nyinstiftade Kolgjini Sales Auktion Race på Jägersro. Förstapriset är på 200.000 kronor och hästar som såldes på Kolgjini Sales kommer att ha företräde.

Publicerad:

200.000 kronor väntar vinnaren och den samlade prissumman uppgår till 417.500 kronor. Tisdagen den 27 juli har det blivit premiär för det nyinstiftade lopp Kolgjini Sales Auktion Race, vilket Jägersro berättar i ett pressmeddelande.

– Vi ser det här som ett mycket intressant samarbete. Auktionen är helt enkelt viktig för Jägersro, säger Jägersros sportchef Mats Ahlkvist.

Kolgjini Sales Auktion Race avgörs över 1640 meter för hästar födda 2019, hästar som såldes på Kolgjini Sales 2020 har företräde.

– Det här ligger i tiden. Visst kostar det en del pengar, men vi är säkra på att det är en viktig investering, säger Lutfi Kolgjini.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.