Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Lucifer Lane i ”lillcomeback” på Mantorp

Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD
Lucifer Lane och Johan A Nilsson är redo för nya äventyr. Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD

Mantorp bjuder på ett intressant snabblopp nu på måndag, där Lucifer Lane gör ”lillcomeback” och bland annat möter Heavy Sound.

Publicerad:

Loppen för högsta klassen avlöser varandra och en ny elitloppshäst kan dyka upp lite när som helst. Efter Solvalla (onsdag, Meadow Roads lopp) Umeå (Guldbjörken) och Charlottenlund (Copenhagen Cup) nu till helgen bjuder Mantorp på ett spännande snabblopp under måndagskvällen. Lucifer Lane blev en elitloppskandidat förra året efter sin seger i ett sprinterlopp på Jägersro på 1.10,4a, två veckor före Elitloppet. Men till slut fick han inte plats i Solvallas huvudlöpning.

På måndag sitter Johan A Nilsson som vanligt upp bakom åttaåringen, som inte startat sedan början av februari. Motståndet går inte av för hackor eftersom vi bland annat hittar Bythebook och Heavy Sound med i startlistan. Det är kortlopp, bilstart och 50.000 kronor i förstapris som gäller.

På programmet finns även Helen Ann Johanssons Invitation, där tolv inbjudna kvinnliga kuskar gör upp om 50.000 kronor. Dessa är: Sofia Adolfsson, Iina Aho, Jenny A Björk, Hanna Forslin, Henriette Larsen, Emilia Leo, Johanna Lind, Felicia Molin, Ida Riesterer, Anna Sedström, Linda Sedström och Erica Sjöström.

Spårlottningen blir klar senare i eftrermiddag. Här är de startanmälda hästarna.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.