Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Måste sitta i dödens varvet kvar om vi ska slå Cyber Lane"

Foto: MARIA HOLMÉN / TR BILD
Zarenne Fas och Magnus A Djuse. Foto: MARIA HOLMÉN / TR BILD

Magnus Djuse närmar sig 18 miljoner kronor i inkörda pengar under året. Idag laddar han för att knipa en finalseger på Solvalla.
– Jag tycker att Zarenne Fas ska ha hygglig chans.

Publicerad:

Djuse inleder med Jerry Riordan-tränade Tesse d’Ete i Stoelitens final (V75-1) från ett femtespår bakom bilen.

– Det är en väldigt jämn final och det blir nog svårt att vinna om vi inte får maxklaff med hård körning och någon bra rygg. Blir vi serverad det så är hon inte helt borta. Några ändringar behövs nog inte göras eftersom hon känts fin på slutet, säger Djuse.

I gulddivisionen (V75-6) är Cyber Lane favorit till segern. Många spekulerar att det blir ledningen hela vägen för Cyber Lane, men Magnus A Djuse har förhoppningar att plocka ner favoriten till slut.

Zarenne Fas har ett perfekt läge och vi borde kunna hitta ner i banan fort och sedan får vi ser hur taktiken blir. Hästen är okomplicerad och kan gå både på rulle eller göra jobbet själv. Ska vi ha chans att slå Cyber Lane så måste vi sitta i dödens varvet kvar. Att avancera ute i tredjespår sista varvet går nog inte för att vinna.

Magnus Djuse avslutar dagen med att köra Roger Nilssons Mellby Guava i klass I-finalen som också är V75-avslutningen.

– Mellby Guava har jag aldrig kört och han är ute i tuff omgivning. Det blir i första hand att jaga pengar.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.