Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Tar Revelation revansch?

Foto: MARIA HOLMÉN / TR BILD
Per Nordström vann Svensk Uppfödningslöpning i fjol med Revelation, men numera tränas hästen av Robert Bergh. Foto: MARIA HOLMÉN / TR BILD

Det är Solvalla och Åby som delar V86-omgången på onsdag och det bjuds bland annat på både Kriterierevanschen och Oaksrevanschen på huvudstadsbanan.

Publicerad:

Kriterierevanschen går förstås över 2640 meter med bilstart och där får vi bland annat se fjolårets vinnare av Svensk Uppfödningslöpning, Revelation (e. Readly Express), möta Per Nordströms Breeders Course-vinnare Önas Prince (e. Chocolatier). Revelation lämnade just Nordström efter det misslyckade kriteriekvalet och tränas som bekant nu av Robert Bergh. Hästen slutade senast femma i Breeders Crown-finalen. Förstapriset på onsdag är 200.000 kronor.

I Oaksrevanschen är det hälften så mycket till vinnaren och 2140 meter auto som gäller. Björn Goops Hill's Angel (e. Muscle Hill) och Leif Witasps Chablis Girl (e. Raja Mirchi) är de mest namnkunniga här tillsammans med  Fredrik Wallins Svampen-vinnaren Sayonara (e. Donato Hanover).

Startlistorna blir klara senare i eftermiddag.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.