Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Very Kronos till Skellefteå

Foto: OLA WESTERBERG / TR BILD
Very Kronos senaste besök i Skellefteå slutade med seger. Foto: OLA WESTERBERG / TR BILD

Skellefteåtravet står värd för lördagens V75-omgång. Den bjuder bland annat på Stig Lindmarks Styrkeprov och Steggbests Minne för kallblodseliten. Dessutom ska Seismic Wave ut i silverdivisionen.

Publicerad:

Den tionde upplagan av Stig Lindmarks Styrkeprov samlar fjorton hästar på tre olika volter. Längst bak hittar vi bland andra Very Kronos som kommer från galopp i E.J’s Guldsko på Hagmyren. Styrkeprovet körs över tre varv med 150.000 kronor i förstapris.

Samma summa går till vinnaren av Steggbests Minne – ett sprinterlopp för kallblod i högsta klassen. Med i fältet finns Tangen Haap samt Myr Faksen som har fyra andraplatser i loppet sedan tidigare.

I veckans försök i silverdivisionen startar Seismic Wave som var sexa i Jubileumspokalen i sitt senaste framträdande. Innan dess hade femåringen radat upp sex raka segrar.

Du hittar samtliga startlistor till tävlingarna här.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.