Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Vinner Fredrik Wallin Silverstoet?

Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD
Fredrik Wallin-tränade Chapter One vid segern i försök till Breeders Course på Solvalla för Magnus A Djuse. Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD

Silverstoet på Axevalla har körts allt sedan 1980 och på tisdag är det dags igen. Av de tio startande är det Fredrik Wallin-tränade Chapter One som är mest meriterad hittills.

Publicerad:

Faktum är att Chapter One (e. Chapter Seven) just nu är landets tredje mest vinstrika tvååriga sto med sina 368.000 kronor. Hittills har det bland annat blivit seger i ett uttagningslopp till Breeders Course samt en fjärdeplats i Svampen. Senast galopperade hon bort sig i finalen av Svensk Uppfödningslöpning.

Vi hittar ytterligare en finalist från Svensk Uppfödningslöpning i startlistan till Silverstoet. Det är Jasmine Ising-tränade R.K.Fade som också hon gjorde bort sig med galopp på Jägersro. Förstapriset i Silverstoet är 100.000 kronor och loppet avgörs över 1640 meter med bilstart.

Här är de anmälda hästarna i Silverstoet (spårlottningen sker senare i eftermiddag).

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.