Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Vinner Sandra Eriksson och Devils Tongue?

Foto: JENNY REHNMAN / TR BILD
Sandra Eriksson och Devils Tongue. Foto: JENNY REHNMAN / TR BILD

Det är som vanligt Umåker som står som värd för V75-tävlingarna under juldagen, där vi bland annat får se en spännande duell i högsta klassen mellan Devils Tongue och Selmer I.H.

Publicerad:

Det är 2140 meter och bilstart som gäller i El Suecos lopp (V75-7) på söndag. Sandra Eriksson har fått ett perfekt tredjespår bakom vingen med Devils Tongue medan Selmer I.H. får inleda från bricka tolv. Bland motståndarna finns också en gammal finsk profil – Grainfield Aiden, som Hannu Korpi lånar ut till John Östman. Förstapriset är, som i samtliga sju V75-lopp, 100.000 kronor.

Två kallblodslopp finns med på V75-kupongen och Öystein Tjomsland har som vanligt väl förspänt här. I V75-2 kör Ulf Ohlsson kapable sexåringen Brageson från spår tolv medan Ohlsson i V75-6 sitter upp bakom Tjomsland-tränade fyraåringen Trö Kasper. Jimmy Jonsson tar hand om kuskrollen bakom Orvar Mollyn.

Här finns alla startlistor.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.