Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Dear Friend gör debut för Daniel Wäjersten

Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD
Dear Friend vid en tidigare seger i år. Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD

Dear Friend har haft en framgångsrik karriär med över 6,5 miljoner kronor på kontot. Nu väntar regidebut för det tioåriga stoet – på lördag gör hon första starten för Daniel Wäjersten.

Publicerad:

Daniel Wäjersten har anmält Dear Friend till silverdivisionen i Eskilstuna på lördag. Loppet avgörs över 1640 meter och bilstart och har ett förstapris på 125.000 kronor. Hon möter bland andra stallkamraten Mellby Joker.

I veckans försök av gulddivisionen gör Daniel Redéns Admiral As första starten sedan segern i Åby Stora Pris. Den sjuårige valacken gör femte starten för sin nya tränare och kan ta tredje raka segern.

Gulddivisionen avgörs över 2640 meter och autostart med ett förstapris på 150.000 kronor. Bland motståndet finns bland andra Timo Nurmos Brother Bill.

Här hittar du alla anmälningslistor till Eskilstunas STL-tävlingar på lördag.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.