Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Fina tre- och fyraåringar i BC-försök

Foto: MALIN ALBINSSON / TR BILD
Dancer Brodde och Johan Untersteiner efter segern i Kungapokalen. Foto: MALIN ALBINSSON / TR BILD

På onsdag är det Mantorp som tar över STL Sommar-evenemanget med V86-tävlingar. Det är riktigt fina tre- och fyraåringar på plats eftersom det bland annat körs fyra Breeders Crown-försök.

Publicerad:

I Breeders Crown-försöket för treåriga ston är det Mattias Djuse-tränade E3-finaltvåan Knickers Sisu (e. Southwind Frank) som kommer med de största meriterna hittills. En annan E3-finaltvåa finns med i BC-försöket för hingstar och valacker – Roger Walmann-tränade S.G.Dracarys (e. Bold Eagle).

Fyraåringarna då? Jo, det kryllar av kändisar bland de fyraåriga hingstarna och valackerna. Eller vad sägs om Bedazzled Sox (e. Brillantissime), Dancer Brodde (e. Bold Eagle) och Staro Mack Crowe (e. Bold Eagle)? Jerry Riordan-tränade Dea Grif (e. Varenne) är den vinstrikaste i BC-försöket för fyraåriga ston.

I Takter-Trofen, tillika gulddivisionen, hittar vi hästar som Holy Water, Husse Boko, Indy Rock och Dexter Chatho. Förstapriset är 150.000 kronor.

Här är de anmälda hästarna till Mantorp (spårlottningen blir klar senare i eftermiddag).

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.