Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Bröderna Johansson till Årjäng

Foto: HANOLD/ALN
Jörgen och Håkan B Johansson kallas in som banskötare till Årjäng nästa helg när banan arrangerar V75. Foto: HANOLD/ALN

Nästa helg kör Årjäng sin största tävlingsdag för året med Årjängs Stora Sprinterlopp som russinet i kakan. För att få så optimala förutsättningar som möjligt kallar man in bröderna Johansson från Halmstad som banskötare.

Publicerad:

Under årets tävlingsdagar i Årjäng har de aktiva varit ganska kritiska till banförhållandena. I samband med Årjängs Stora Sprinterlopp nästa helg väljer därför Årjängtravet att stärka upp banskötseln med Halmstadbröderna Håkan B och Jörgen Johansson.
– Det är vida känt att Håkan och Jörgen är väldigt duktiga och besitter en kunskap och förmåga att få tävlingsbanor i väldigt bra skick. Med denna rekrytering vill vi visa att det är av största betydelse för oss att aktiva skall få så bra förutsättningar som möjligt under våra tävlingar 11-12 juli. Detta innebär också att vi som arrangör kvalitetssäkrar vår tävlingsbana, säger travbanechef Roger Moström till Årjängtravets hemsida.

ANNONS

Ämnen i artikelnTaggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.