Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Parvelan Retu klar för Elitkampen

Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD
Anders Malmrot bjöd in B.W.Rune, Grisle Odin G.L. och Parvelan Retu till Elitkampen på onsdagskvällen. Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD

Anders Malmrot delade ut ytterligare tre platser till Elitkampen. Nu är mer än halva fältet spikat.

Publicerad:

För en vecka sedan presenterades en trio hästar till Elitkampen i form av Jan-Olov Perssons Stjärnblomster, Antti Ojanperäs Evartti och Öystein Tjomslands Tangen Bork. På onsdagen fick de sällskap.

Då presenterade Solvallas sportchef Anders Malmrot nämligen en till trio till loppet och precis som förra veckan är det en häst från Sverige, Norge respektive Finland som fått en inbjudan.

Från Sverige är Jan-Olov Perssons B.W.Rune inbjuden till Elitkampen. För norsk del kommer Grisle Odin G.L. till start. Precis som Tangen Bork tränas han av Öystein Tjomsland och från Finland kommer Petri Laines Parvelan Retu att vara med. 

De fyra återstående platserna tillsätts via startpoäng. Elitkampen avgörs över 1640 meter och autostart. Vinnaren belönas med en miljon kronor.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.