Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Alessandro Gocciadoro med två kort i toppform

Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD
Alessandro Gocciadoro har två hästar med i Elitloppet. Han själv kör Vernissage Grif medan Matthieu Abrivard kör Vivid Wise As. Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD

BROMMA. På lördagen vann han Sweden Cup med Bengurion Jet. På söndagen jagar Alessandro Gocciadoro sin första titel i Elitloppet – han har både Vernissage Grif och Vivid Wise As till start.

Publicerad:

För egen del sitter Alessandro Gocciadoro upp bakom Vernissage Grif medan han låter Matthieu Abrivard sköta tömmarna bakom Vivid Wise As.

Senast räckte Vernissage Grif hela vägen till seger i klassiska Lotterian i Neapel. I samma lopp fanns även Vivid Wise As med, han slutade sjua i finalen.

– Hästarna kommer till Elitloppet med formen på topp. Spår fem och sju får jag säga inte är mer än okej, det är varken bra eller dåligt, men hästarna känns pigga för dagen och jag kan inte vara annat glad över att ha två hästar med i Elitloppet. Det känns riktigt bra, säger Alessandro Gocciadoro.

Vad säger du om segern i Lotterian?

– Det var fantastiskt att få vinna. Håller han samma form tror jag att han går till final i Elitloppet.

Vad hoppas du på med söndagen?

– Jag hoppas så klart på att båda mina hästar ska nå finalen. Vi ska försöka allt vi kan och når vi finalen kan allting hända där.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.