Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Ännu finns inget beslut"

Foto: MARIA HOLMÈN/TR BILD
Jörgen Forsberg, vd, Solvalla. Foto: MARIA HOLMÈN/TR BILD

På torsdagen kom uppgifter i media om att Elitloppet 2020 kommer att köras utan publik. Något som Solvalla dementerar – inget beslut är än så länge taget.

Publicerad:

I Radiosportens sändning klockan 13.02 på torsdagen rapporterades det att årets upplaga av Elitloppet ska komma att köras utan publik. Via ett pressmeddelande strax före 15.00 klargör Solvalla att inget beslut kring Elitloppets utformning än så länge är taget.
– Ännu finns inget beslut om hur det tillfälliga förbudet mot att anordna allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 500 deltagare kommer att påverka Elitloppet på Solvalla. För närvarande tillåts inte publik på våra travtävlingar, men Elitloppet ligger tio veckor bort och vår förhoppning är att arrangemanget ska kunna genomföras som vanligt. Dock har vi för tillfället stängt möjligheten att kunna förköpa biljetter. Solvallas organisation arbetar fortsatt med att förbereda för elitloppshelgen, men naturligtvis kommer vi att följa gällande lagar och förordningar, säger Jörgen Forsberg i pressmeddelandet.

Elitloppet är planlagt till söndagen den 31 maj.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

Andra läser också

    ANNONS