Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Bold Eagle på gräs – laddade inför nästa söndag

Foto: Thomas Blomqvist
Bold Eagle. Bilden är tagen vid ett annat tillfälle. Foto: Thomas Blomqvist

Två elitloppshästar gjorde ett oväntat framträdande under söndagen.

Publicerad:

Det var kändistätt på den lilla gräsbanan Rambouillet på söndagen. Först vann Marie Norberg ett treåringslopp med Flash de Voude. 

Kort därefter kom elitloppshästarna Bold Eagle och Uza Josselyn ut på banan för ett finslipande träningsjobb. Även Billie de Montfort tränade på gräsbanan som ligger en timmes bilkörning sydväst om Paris.

– Bold Eagle och Billie de Montfort såg bra ut och Sebastién Guarato verkade nöjd. Jag körde fyra rätt så tuffa intervaller med Uza Josselyn och hon hon kändes väldigt stark och fin. Det är svårt att nämna några tider eftersom gräsbanan är långsam, dessutom lutar det uppför på upploppet. Men jag är väldigt nöjd med formen, nu blir det bara jogging under resten av veckan på Grosbois innan vi åker till Sverige, berättar ägaren René Aebischer, som tränar stoet tillsammans med hustrun Barbara.

ANNONS

Ämnen i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.