Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Daniel Redén kör lunchtrav – dagen efter Elitloppet

Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD
Daniel Redén efter segern i Elitloppet 2021. Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD

På söndag kan Daniel Redén ta karriärens andra seger i Elitloppet.
Något större firande lär det dock inte bli om segern bärgas.
Han har nämligen andra planer på måndag.

Publicerad:

Solvallas Daniel Redén vann Elitloppet 2021 med Don Fanucci Zet och fick även känna på segerns sötma på plats året före. Propulsion blev dock fråntagen sin seger i efterhand.

Nu på söndag har landets ledande tränare de senaste åren goda chanser att åter vinna loppet. På förtidsoddsen är Francesco Zet mest spelad av samtliga deltagare och stallkamraten Don Fanucci Zet är just nu femtehandare.

Kör lunchtrav på måndagen

Trots att möjligheterna för seger existerar i allra högsta grad verkar det inte vara planerat för något firande – om det går vägen på söndagseftermiddagen.

Under tisdagen var det nämligen anmälan till Färjestads lunchtävlingar på måndag. Daniel Redén har anmält ett gäng hästar och satt upp sig själv som kusk. Redan 13.04 på måndagen ska han köra Cutting Corners i lopp i Karlstad. Noterbart är även att importen D’Apper, som tjänat en halvmiljon i USA, debuterar i hans regi under lunchtravet.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.