Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Följ med på resa igenom elitloppsarkivet

Foto: Mia Törnberg/TR Bild
Foto: Mia Törnberg/TR Bild

Här är ytterligare ett skäl att följa Travronden på Instagram.
Hela sista veckan inför Elitloppet räknar vi ned en djupdykning i arkivet.
Häng med oss!

Publicerad:

Det sägs att ingenting går upp mot Elitloppet. För många är sista söndagen i maj helig. Då gör världens snabbaste hästar upp över 1609 meter på den svenska nationalarenan, Solvalla. Loppet följs av 10000-tals travintresserade på plats och långt många fler framför tv-apparaterna. Deltagarna och ekipagen vallfärdar från gård och stugor över hela världen. Genom åren har Elitloppet byggt upp en närmast legendarisk aura och många av vinnarna har också etsat sig fast i våra minnen.

Travronden har dykt ned i historieböckerna och tagit fram 12 oförglömliga ögonblick och storys. Du får dem på Travrondens Instagram varje dag hela vägen fram till elitloppssöndagens skälvande morgontimme. Dessutom kan du vara med och dela med dig av din bästa stunder på Solvallas välfyllda läktarplatser.

Häng med på MINNS DU ELITLOPPET?

ANNONS

Ämnen i artikeln


Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.