Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Klart: Magnus A Djuse kör Don Fanucci Zet i Elitloppet

Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD
Don Fanucci Zet på Solvalla. Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD

Örjan Kihlström kör Francesco Zet. Då får Magnus A Djuse chansen bakom stallkamraten Don Fanucci Zet i Elitloppet.

Publicerad:

Magnus A Djuse har kört i tre raka elitlopp. År 2021 tog han sig till final med Aetos Kronos, och de två senaste åren har det blivit uttåg i försöket med Snowstorm Hanover och Brother Bill

I år ska Djuse köra Don Fanucci Zet som vann Elitloppet 2021 och har tagit sig tillbaka efter lång frånvaro. För två veckor sedan säkrade han elitloppsplatsen i Meadow Roads lopp.

– Hedrande absolut, man blir väldigt glad av att få köra. Speciellt med en häst som har segerchans. Jag har väldigt bra feeling. Jag blev väldigt imponerad av honom näst senast. Är han lika bra som i det loppet, vilket är Redéns plan, som jag förstår, då kan allt hända. Han är tillräckligt bra för att vinna. Väldigt spännande och en härlig känsla, säger Magnus A Djuse till Sportbladet.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.