Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Rösta fram 16:e deltagaren i Elitloppet

Foto: MIKAEL ROSENQUIST / TR BILD
Night Brodde och Conrad Lugauer. Night Brodde är en av hästarna det går att rösta fram som 16:e deltagare i Elitloppet. Foto: MIKAEL ROSENQUIST / TR BILD

Fyra platser återstår. På fredagskvällen presenterade Solvalla ett nytt drag – nu kan publiken rösta fram en av fyra utvalda hästar som får chansen i Elitloppet.

Publicerad:

Calle Crown, Night Brodde, Stoletheshow eller Upstate Face. Någon av dessa kommer att få chansen i Elitloppet. På fredagskvällen presenterade Solvalla nämligen sitt senaste drag.

Publiken får rösta fram vilken av dessa som får den sista platsen i storloppet. Omröstningen startar klockan 18.50 på lördagen och stänger dagen efter, söndagen klockan 11.00.

Tomas Malmqvists Calle Crown var tvåa i Copenhagen Cup i sin senaste start medan Conrad Lugauers Night Brodde var trea i Paralympiatravet. Frode Hamres Stoletheshow var trea i Copenhagen Cup medan Adrian Kolgjinis Upstate Face var åtta i Paralympiatravet.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.