Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Smidigare biljettsläpp

Foto: MARIA HOLMÉN
Markus Myron berättar om årets lite mer lyckade biljettsläpp till Elitloppet. Foto: MARIA HOLMÉN

I måndags gällde det att vara rejält på tårna för de som var intresserade av restaurangplatser under årets Elitloppshelg. Det tog sex timmar att fylla alla bord.

Publicerad:

Förra året var det många som inte fick chansen eftersom Solvallas ”växel” inte klarade trycket. Till i år hade man sett över rutinerna och enligt uppgift flöt det hela på mycket bättre. Med start klockan 09.00 såldes hela 4.200 platser ut.
– Redan 09.50 var alla platser på Kongressen slut för både lördag och söndag. Vid 14.00 var samtliga söndagens plaser utsålda och timmen efter slut på allt, berättar Solvallas sportchef Markus Myron.

Bättre rutiner och kortare samtal låg bakom det mer lyckosamma blijettsläppet via telefon. Frågan är hur man gör nu för att få en restaurangbiljett? En av få möjligheter är att se till att vara med i någon av Elitlopphästarna. Myron har nämligen ett fåtal uppbokade bord själv för väldigt prominenta gäster!

ANNONS

Ämnen i artikelnTaggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

Andra läser också

    ANNONS