Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Who's Who klar för Elitloppet

Foto: MALIN ALBINSSON / TR BILD
Foto: MALIN ALBINSSON / TR BILD

Who´s Who blev den tolfte hästen att bjudas in till Elitloppet.
- Vi har en häst som är med och fajtas om segern, sa Solvallatränaren Pasi Aikio i TV4.

Publicerad:

Åttaårige Who’s Whos (e. Maharajah) är ingen häst med vana att starta över kort distans. Som fyraåring vann han Derbyt och har visat en enorm styrka under karriären.
Men i somras blev det seger över 1609 meter i då Who´s Who tillsammans med Örjan Kihlström i sulkyn vann Hugo Åbergs.
- Jag säger att han är allround och är bra över alla distanser. Han har det som krävs för att vinna ett elitlopp. Han har en otrolig speed och så har han en jäkla styrka och löphuvud, sa Pasi Aikio i TV4.


Elitloppet avgörs söndag 29 maj och fem miljoner kronor väntar vinnaren.
Tolv rosa biljetter har delats ut av 16 möjliga men då Åke Svanstedt nu har tackat nej med Back Of Neck återstår fem platser.

Klara hästar till Elitloppet 2022: 
Don Fanucci Zet (Sverige), Etonnant (Frankrike), Vivid Wise As (Italien), Extreme (Danmark), Perfetto (Kanada), Vernissage Grif (Italien), Önas Prince (Sverige), Cokstile (Italien), Admiral As (Sverige), Snowstorm Hanover (Sverige) och Who's Who (Sverige)

ANNONS

Ämnen i artikelnTaggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.