Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Bazires stjärna inbjuden till Åbergs

Foto: MARIA HOLMÉN / TR BILD
Bel Avis är inbjuden till Hugo Åbergs Memorial. Foto: MARIA HOLMÉN / TR BILD

Startfältet till Hugo Åbergs Memorial fortsätter ta form. På onsdagen meddelade Jägersro att man bjudit in en storloppsvinnare från Jean-Michel Bazire.

Publicerad:

Tisdagen 28 juli avgörs Hugo Åbergs Memorial med 1.609.000 kronor till vinnaren. Senast i raden att bjudas in till loppet är Jean-Michel Bazires elvafaldige miljonär Bel Avis. Bel Avis vann både Lotterian och Prix de Washington under 2019.

– Hugo Åbergs är ett stort internationellt lopp och vi har som tradition att bjuda in någon fransk häst, så det här känns riktigt bra, säger Jägersros sportchef Mats Ahlkvist i ett pressmeddelande.

Sedan tidigare är Ble du Gers, Ecurie D, Campo Bahia, Racing Mange, Cokstile och Tae Kwon Deo inbjudna till loppet.

– Mycket kan naturligtvis hända innan startbilen släpper fältet, men det ser verkligen spännande ut och jag hör redan hur spekulationerna runt loppet börjar ta fart, säger Mats Ahlkvist.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS