Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Goop: "Ett jämnt och bra fält"

Foto: MALIN ALBINSSON / TR BILD
Björn Goop. Foto: MALIN ALBINSSON / TR BILD

Björn Goop är en av förhandsfigurerna när Hugo Åbergs Memorial ska avgöras på tisdag. Detta när han sitter upp bakom egentränade Vitruvio.

Publicerad:

Spår fem lottades Björn Goop till bakom Vitruvio när Hugo Åbergs Memorial ska till att avgöras på tisdag. Den sexårige hingsten gör sin tredje start i Björn Goops regi. Han kommer närmast från seger i Kymi Grand Prix i Kouvola.

– Det är bra med hästen. Han är inget träningslejon och imponerar inte så mycket i jobben. Men han känns väldigt stark fysiskt sett. Spåret tycker jag är bra. Det kunde ha varit bättre, men det kunde också ha varit mycket sämre. Jag är nöjd med förutsättningarna, säger Björn Goop.

• På flera håll hyllas startfältet som det bästa någonsin, håller du med?
– Det är lite av en årlig sägnen att startfältet i Hugo Åbergs är det bästa någonsin. Sett till rankingen tycker jag inte att det skiljer mycket mellan första och sista häst och på så sätt kan jag hålla med om att det är en av de bästa upplagorna. Det är ett jämnt och bra fält. Det blir ett intressant lopp.

ANNONS

Ämnen i artikeln

Taggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS