Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Inte rädd för någon"

Foto: HESTEGUIDEN.COM
Unicorno S.L.M är favorit i kvällens Breeders Course final. Foto: HESTEGUIDEN.COM

Wilhelm Paals Unicorno S.L.M. och Ringostarr Treb startar i två av kvällens storlopp. Halmstadtravets tyskfödde proffstränare säger så här om deras chanser.

Publicerad:

Treåriga Unicorno S.L.M (e. Love You) blev efter en fin seger på Bjerke den 29 juni finalklar för Breeders Course (V75-3), där 550.000 kronor väntar i förstapris. I kväll gör den treåriga hingsten debut på svensk mark med Björn Goop i sulkyn – och han är favorit. 

 
– Han är i väldigt god form. Spår sju bakom bilen är inte omtimalt, men han kan prestera bra från alla positioner. Enligt mig har han den absolut bästa chansen att vinna. Midnight Dreamer är nog den tuffaste utmanaren, men jag är inte rädd för någon egentligen. Min häst är så pass bra. Han går med samma balans och utrustning som senast, säger Wilhelm Paal.
 
I Hugo Åbergs Memorial (V75-6) startar Ringostarr Treb (e. Classic Photo), även han från spår sju bakom bilen. Här är uppgiten tuffare, menar Paal.
 
– Hästens form är bra. Dock är spåret ett minus för honom och motståndet är riktigt tufft. Jag är glad om han springer in pengar. Han behöver mycket fart och jag hoppas att han får visa upp sin fina speed. Vi gör inga ändringar. Propulsion är nog starkaste motståndaren, men loppet känns öppet nu när Your Highness är struken, avslutar Wilhelm Paal.
ANNONS

Ämnen i artikelnTaggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.

ANNONS