Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Vivid Wise As klar för Hugo Åbergs Memorial

Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD
Vivid Wise As har fått en inbjudan till Hugo Åbergs Memorial. Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD

Om en knapp månad avgörs Hugo Åbergs Memorial på Jägersro. Sedan tidigare är Önas Prince inbjuden till loppet – nu har arrangörsbanan också gjort klart med kretsen runt Vivid Wise As.

Publicerad:

Alessandro Gocciadoros Vivid Wise As jagar nya framgångar. Den 25-faldige miljonären tog sin 18:e seger i grupp I-sammanhang när han under torsdagen var bäst i Gran Premio Gaetano Turilli i Rom.

En dag senare var han klar för ett nytt stort lopp. Jägersros sportchef Mats Ahlkvist har nämligen gjort klart med Gocciadoro till Hugo Åbergs Memorial som körs i Malmö tisdagen den 25 juli med 1.609.000 kronor till vinnaren.

– Det blir alldeles perfekt, säger Alessandro Gocciadoro i ett pressmeddelande från Jägersro.

Mats Ahlkvist:

– Vivid Wise As har ju otaliga gångar visat att han är en häst som tillhör den allra yppersta eliten. Det känns verkligen som om vi har börjat lägga en stark grund till årets storlopp.

Ahlkvist har även skickat ut en tredje inbjudan. Denna har gått till Romain Derieux och Go On Boy.

– Jag hade ett bra samtal med Romain Derieux i förra veckan och han var seriöst intresserad, men har inte lämnat definitivt besked ännu, säger Ahlkvist.

Tio hästar får plats i Hugo Åbergs Memorial dit även vinnarna av Årjängs Stora Sprinterlopp och St. Michel-Ajo får en direktplats.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.