Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Always Ek får wild card till Jämtlands Stora Pris

Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD
Alessandro Gocciadoro har vunnit Jämtlands Stora Pris två år i rad med Vernissage Grif. Den här gången kommer han till Östersund med Always Ek. Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD

Regerande mästaren Vernissage Grif kommer inte till Jämtlands Stora Pris i år. Hans tränare och körsven Alessandro Gocciadoro får ändå chansen att försvara titeln.

Publicerad:

Östersundstravet har nämligen delat ut ett wild card till en annan häst från italienarens stall. Det rör sig om den sjuårige hingsten Always Ek som var med i Åby Stora Pris förra året (diskvalificerad för galopp). Han startade senast den 17 maj i Rom där han vann på nya banrekordet 1.09,8a/1640 meter.

Jämtlands Stora pris körs nästa lördag den 10 juni med 600.000 kronor till vinnaren. Värdbanan har möjlighet att dela ut ytterligare ett wild card.

Tidigare i veckan berättade tränaren till Just Believe att den australiske elitloppshästen ska starta i loppet.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.