Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Who's Who klar för Paralympiatravet

Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD
Who's Who och Örjan Kihlström. Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD

Who's Who galopperade i sin senaste start som var ett uttagningslopp till Paralympiatravet. Nu meddelar Åbytravet att hästen får en friplats in i storloppet den 7 maj.

Publicerad:

Pasi Aikios stjärna slipper alltså kvalificera sig för storloppet utan kan redan nu börja ladda för finalen på Åby om knappt två veckor. Det är banan själva som meddelar nyheten på sina sociala medier.

– Pasi Aikio är nöjd med sin häst och den senaste galoppen var ett olycksfall i arbetet. Det blir Örjan Kihlström som kör Who's Who i finalen säger Jon Walter Pedersen sportchef på Åbytravet via banans sociala medier.

Who's Who har gjort tre starter under 2022 vilket resulterat i en seger.

På lördag körs det fjärde och sista uttagningsloppet till Paralympiatravet där vinnaren kvalificerar sig till finalen. Utöver dessa bjuder Åbytravet in deltagare i loppet. Delia du Pommeraux vann loppet ifjol och ska försöka försvara sin titel.

Se samtliga som är klara för Paralympiatravet nedan

FAKTA

Klara för Paralympiatravet 2022

Häst – Tränare

  • Born Unicorn – Daniel Redén
  • Delia du Pommeraux – Sylvain Roger
  • Extreme – Steen Juul
  • Night Brodde – Conrad Lugauer
  • Upstate Face – Adrian Kolgjini
  • Who's Who – Pasi Aikio
ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.