Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Han blir chef för förbundets utbildningsavdelning

Foto: MARIA HOLMÉN / TR BILD
Jonny Staf. Foto: MARIA HOLMÉN / TR BILD

Svensk Travsports domarbas blir chef för avdelningen
Utbildning/Ungdom.Den 1 september tillträder han nya tjänsten.
– Jag kommer dock att ta med mig uppdrag, säger han.

Publicerad:

För ett år sedan blev Jonny Staf domarbas på ST och nu får han ett nytt uppdrag: chef för Utbildning/Ungdom. Det innebär dock inte att han slutar att arbeta med domarfrågor.

– Nej, mycket av det jag har sysslat med har handlat om utbildningsfrågor och tidigare låg tjänsten domarbas under utbildningsavdelningen så det är mer en tillbakagång det här. Det jag i första han tar med mig är utbildning av funktionärer samt kontakten med dem. 

“Bra samarbete”

Ansvarsområdet kommer dock att justeras något.
– Vissa saker kan hamna på sportchef Petter Johanssons bord, men så har det i viss mån varit nu också. Vi har ett samarbete mellan avdelningarna. 

– Vår tillförordnade chef på avdelningen, Helena Gärtner, kommer att finnas kvar hos oss till och med oktober för att göra övergången så smidig som möjligt, säger Svensk Travsport vice vd Ulf Hörnberg i ett pressmeddelande.

ANNONS

Ämnen i artikelnSå jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.