Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Jan Halberg slutar på Wången

Foto: Wången.se/JEAN-LUC LAMAÈRE/TR BILD
Foto: Wången.se/JEAN-LUC LAMAÈRE/TR BILD

Tjänsten som sportchef på Wången kommer inte att finnas kvar i framtiden. Det innebär att Jan Halberg som innehar tjänsten i dagsläget avslutar sin anställning.

Publicerad:

Det var för en knapp månad sedan som Travronden rapporterade att Jan Halberg var på väg bort från sin roll som sportchef på Wången. Nu bekräftas uppgifterna på Svensk Travsports hemsida.

– I arbetet med omorganisation av Wången har vi landat i att sportchefstjänsten inte längre fyller den funktion på det sättet som det initialt var tänkt. I och med det så försvinner också Jan Halbergs tjänst vilket gör att arbetsbrist uppstår. Vi har tittat på olika lösningar med omplacering till andra tjänster men landat i ett gemensamt beslut att avsluta anställningen. Jag tackar Jan för hans arbete och engagemang i Wången och önskar honom lycka till framåt, säger Ulf Hörnberg, ordförande i Wången AB.

Halberg, 60, har arbetat på Wången i 22 år och gjorde sin sista arbetsdag 31 mars.

– Jag har under en tid haft planen att ta ut min tränarpension när jag fyller 60 år. När nu sportchefstjänsten försvinner kändes det som en bra lösning att avsluta anställningen i stället för att gå in i andra tjänster och gå ner i tid. Jag har haft en fantastisk tid på Wången och är tacksam för den tid jag haft här, säger han.

ANNONS

Ämnen i artikelnTaggar i artikeln


Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.