Vanliga frågor

Vad får jag om jag prenumererar på Travronden?

Du har två prenumerationer att välja på: Travronden Digital och Travronden.

Travronden Digital ger tillgång till hela travronden.se med nyheter, tips, Till Start, e-tidningen, appen, nyhetsbrev två dagar per vecka etc.

Travronden inkluderar Travronden Digital men då får du även tidningen hem i brevlådan två gånger i veckan, vinternumret och flera djupdykande bilagor under året.

Hur gör jag för att komma åt Travronden Digital? Hur skapar jag ett konto på Travronden.se?

Om du prenumererar på papperstidningen så ingår Travronden Digital. Allt du behöver göra är att koppla ditt kundnummer till ditt konto på travronden.se. Har du redan gjort det har du tillgång till Travronden Digital så länge prenumerationen är aktiv. Kundnumret hittar du på din faktura eller genom att kontakta kundtjänst på www.travronden.prenservice.se eller 0770-45 71 45.

Om du inte har en prenumeration på papperstidningen utan bara vill köpa Travronden Digital så kan du teckna din prenumeration på https://www.travronden.se/prenumeration/online

Hur kommer jag åt appen?

1) Ladda ner appen gratis i App Store eller Google Play. 2) För att tanka hem tidningen till appen så använder du samma inloggningsuppgifter som på travronden.se. Du behöver bara ange inloggningsuppgifter första gången i appen (mail+lösenord), sedan kommer tidningen automatiskt laddas upp när ett nytt nummer finns tillgängligt. Se ovan instruktioner för att skapa ett konto på travronden.se. 

Jag har tidigare loggat in med postnummer och kundnummer i appen - varför funkar inte det längre?

Vi har i slutet av augusti 2014 gjort om inloggningen till appen så att samma inloggningsuppgifter som man har på travronden.se också ska funka i appen (mail+lösenord). 

Jag vill skriva ut en sida i e-tidningen, hur gör jag?

Man kan inte skriva ut ifrån appen i iphone eller android, däremot kan man skriva ut enskilda sidor om man går in i e-tidningen via travronden.se. Klicka på den röda skrivarknappen högst upp till höger i skärmen. Nr1 innebär att du laddar ned den vänstra sidan på uppslaget som en pdf som du därefter kan skriva ut. Nr2 innebär att du laddar ner den högra sidan på uppslaget som pdf.

Måste jag som prenumerant betala extra?

Nej! Din prenumeration på papperstidningen ger dig tillgång till Travronden Digital utan extra kostnad.

Vad har jag för kundnummer?

Kundnumret hittar du på din faktura eller genom att kontakta kundtjänst på www.travronden.prenservice.se eller 0770-45 71 45.

Hur avbryter jag min månadsprenumeration?

Du kan när som helst avbryta prenumerationen genom att som inloggad gå in på Mina uppgifter och klicka på Avbryt återkommande betalning. Du har fortsatt tillgång till travronden.se under den period du redan har betalat för.

Jag har tidigare loggat in i appen via mitt Qiozk konto eller med kundnummer och postnummer. Nu är jag utloggad och det står att det kostar 45 kr för att läsa ett nummer?

Denna app har slutat använda Qiozk-konton och kundnummer för inloggning. Om du har ett konto på travronden.se så klicka på "konto" i appen och logga in med samma användaruppgifter som på travronden.se. Om du inte har ett konto på travronden.se så kan du skaffa det på https://www.travronden.se/prenumeration/online

Jag har tecknat en prenumeration på Travronden i qiozk appen tidigare och betalat via mitt app store konto. Vad ska jag göra?

Prenumerationer via iPhone/iPad kommer fortsätta som vanligt (när du byter enhet behöver du klicka på "Återställ köp"), för Android kan du få återstoden av din digitalaprenumeration via Qiozk-appen.