Vanliga frågor

Vad får jag om jag prenumererar på Travronden, och hur går jag tillväga?
Vi erbjuder två olika prenumerationsalternativ på Travronden.

• Travronden tidning kan du prenumerera på både två dagar i veckan, eller en dag om du hellre vill det. Vid prenumeration på tidningen – som distribueras i tryckt och/eller digital form – får du även fler utgåvor som exempelvis det tjocka magasinet: Travrondens Vinternummer. Du får dessutom tillgång till innehållspaketet Travronden Digital som du kan läsa mer om här under. Du kan teckna en prenumeration på Travronden här: www.travronden.se/handla
 
• Travronden Digital ger tillgång till hela travronden.se med nyheter, tips, bevakningstjänsten Till Start (app och webbtjänst), e-tidningen och nyhetsbrev två dagar per vecka.

Hur vet jag hur länge min prenumeration gäller?
Om du vill veta när det är dags förnya din prenumeration, alternativt när den tar slut, är du välkommen att mejla oss på info@trmedia.se eller ringa kundservice på 08-522 183 45 (vardagar, kl 8.00-18.00).

Hur ger jag bort en prenumeration?
Välj den prenumeration som passar er bäst på www.travronden.se/handla, kryssar ur ”Tidning och faktura till samma adress”, och fyll i fälten ”Leveransadress” och ”Fakturaadress”.
 
Vad händer om jag betalar fakturan för sent?
Om du betalar din faktura försent så kommer det bli ett distributionsstopp i din prenumeration fram tills att vi mottagit betalningen.

Kan jag få tidningen skickad utomlands?
Tyvärr kan vi inte längre leverera papperstidningen utomlands. Men du kan teckna en prenumeration på Travronden Digital via länken https://www.travronden.se/handla och har då tillgång till tidningen vart du än befinner dig.

Vart skickar jag mina insändare?
Har du något du vill uppmärksamma svensk travsport om? Vi vill stimulera debatten inom travsporten, därför har du nu möjlighet att göra din röst hörd. Om din text är av känslig karaktär kan vi erbjuda att skriva under anonymitet, under förutsättning att redaktionen vet vem avsändaren är. Läs mer på www.travronden.se/insant

Hur gör jag för att komma åt Travronden Digital? Hur skapar jag ett konto på Travronden.se?
Om du prenumererar på papperstidningen ingår Travronden Digital. Allt du behöver göra är att koppla ditt kundnummer till ditt konto på travronden.se. Har du redan gjort det har du tillgång till Travronden Digital så länge prenumerationen är aktiv. Kundnumret hittar du på din faktura eller genom att kontakta oss på info@trmedia.se, eller via telefon 08-522 183 45 (vardagar, kl 8.00-18.00).

Om du inte har en prenumeration på papperstidningen utan bara vill köpa Travronden Digital så kan du teckna din prenumeration på https://www.travronden.se/handla

Hur får jag Travrondens tidnings-app?
1) Ladda ner appen ”Travronden” gratis i App Store eller Google Play.
2) För att ladda hem tidningen till appen använder du samma inloggningsuppgifter som på travronden.se. Du behöver bara ange inloggningsuppgifter första gången i appen (mejl och lösenord), sedan kommer tidningen automatiskt laddas upp när ett nytt nummer finns tillgängligt. Se ovan instruktioner för att skapa ett konto på travronden.se.

Hur får jag Travrondens bevaknings-app?
1) Ladda ner appen ”Travronden Bevakning” gratis i App Store eller Google Play.

2) Logga in med samma inloggningsuppgifter som på travronden.se. Du behöver bara ange inloggningsuppgifter första gången i appen (mejl och lösenord). Se ovan instruktioner för att skapa ett konto på travronden.se.

3) Med Travronden Bevakning kan du få en uppdatering så snart ett nytt avdelningsresultat finns för V75, V86, V64 och V65. Du kan välja att antingen få resultatet i ett mejl eller att få en mobilnotis, som när du trycker på den leder dig till resultatet i appen. För att aktivera den här funktionen:

• Ladda ner Travronden Bevakning från App Store eller Google Play

• Gå till Inställningar i appen genom att logga in med ditt Travronden-konto.

• I Inställningar välj att ”Skicka meddelande vid nytt resultat” och att ”Meddela via mail och/eller mobilnotis”

• I ”Inställningar” välj V75, V86, V64 och V65 som spelformer och att ”Skicka uppdatering avdelning för avdelning”

Jag vill skriva ut en sida i e-tidningen, hur gör jag?
Du kan inte skriva ut sidor från Travrondens app i varken Iphone eller Android, däremot kan du skriva ut enskilda sidor om du går in i e-tidningen via travronden.se. Klicka på "dela", därefter på "skriv ut".

Min tidning har uteblivit, vad gör jag?
Har du morgontidig distribution? Ring MTD på 0756-66 01 00
Kommer din tidning med posten? Ring 08-522 183 45

Du kan även kika på vår avvikelserapport här: https://www.trmedia.se/kontakt 

Bor du på postnummer över 90 000? Från och med 2 maj har flertalet områden norr om Gävle (postnummer över 900 00) lagts om från morgontidig distribution till posten. De tidningar som levereras med posten har en ytterligare distributionsdag efter regeringsbeslut om övernattsbefordran. HÄR kan du läsa mer om detta samt se vilka postnummer det gäller.
Bor du i ett av dessa områden? Då kan du kontaka info@trmedia.se för tips och information om hur du kan hantera din prenumeration.

Vart ska jag vända mig angående prenumerations- och supportfrågor?
Kontakta oss på info@trmedia.se, eller 08-522 183 45 (vardagar, kl 8.00-18.00), vi hjälper dig bland annat med:

- Adressändring
- Uppehåll i din prenumeration
- Kundnummer (finns även på din faktura)
- Tecknande av abonnemang
- Uppsägningsärenden
- Reklamationer vid utebliven tidning
- Din digitala inloggning

Hur avbryter jag min prenumeration?
Travronden Digital – Du kan när som helst avbryta din digitala tidning genom att logga in med dina uppgifter på trmedia.se och under "Hantera mina abonnemang" som du hittar på den vänstra nedre delen av sidan, finns "Säg upp". Du har fortsatt tillgång till travronden.se under den period du redan har betalat för.

Travronden tidning – Du kan säga upp din prenumeration genom att maila oss på info@trmedia.se eller ringa till 08-522 183 45.

Vilka betalningsmetoder kan jag använda vid köp?
Travronden Digital – Vid köp av helår kan du betala mot både kort och faktura. Väljer du att teckna en månadsprenumeration behöver du lägga in ditt kreditkort på ditt konto.

Travronden tidning – Om du väljer att prenumerera på tidningen kan du betala mot både autogiro och faktura.

Hur gör jag om jag glömt mitt användarnamn eller mitt lösenord?
Om du glömt dina inloggningsuppgifter kan du enkelt beställa dem här: https://www.trmedia.se/user/password

Hur anmäler (och avanmäler) jag mig från era nyhetsbrev och utskick?
Om du vill anmäla/avanmäla dig från våra nyhetsbrev kan du kontakta oss på info@trmedia.se så kommer vi hjälpa dig på bästa sätt.     

Om du inte finner svar på din fråga här är du välkommen att kontakta kundtjänst, klicka här.            

Kontaktformulär