Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Insändare:
"Flytta Kriteriet till oktober permanent"

Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD
Kriteriet bör avgöras i höstrusk, det tycker i alla fall insändarskribenten. Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD
Av: Henrik, Täby
Publicerad:

Insändare i Travronden

Detta är en insändare. Skribenten svarar för analys och ställningstagande i texten.

Travronden värnar om det fria ordet och yttrandefrihet. Vi vill att du ska uttrycka din åsikt och dela med dig av dina goda tankar och idéer. För att bli publicerad krävs att du håller god ton, följer våra riktlinjer och svensk lag.

Jag läser i Travronden att när Solvalla vartannat år kommer att stå som värd för UET Masters och Europaderbyt kommer det att ske andra helgen i oktober. 
Planen är att lägga Kriteriet samma helg, vilket låter utmärkt, men kan vi hoppas att Kriteriet då även körs i början av oktober de år de andra två storloppen inte avgörs på Solvalla?
Flytten av Kriteriet till september var en miss. När Kriteriet körs ska löven vara brandgula, det ska regna lite lätt i sidled och vara flyttfåglar på himlen!

Lockar det vädret mer publik? Kanske inte på kort sikt, men absolut på lite längre sikt. Travet måste hitta tillbaka till rötterna och traditionerna, vilket innebär att landets bästa treåringar ska koras i höstrusk!

/Henrik, Täby

ANNONS

Ämnen i artikeln


Av: Henrik, Täby

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.