Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Insändare:
"Jag drömde inatt…"

Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD
Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD

Jag drömde i natt att vi hade ett travförbund som lyssnade på oss aktiva och som styrde ATG för travsportens bästa.

Av: Patrik Jacobsson
Publicerad:

Insändare i Travronden

Detta är en insändare. Skribenten svarar för analys och ställningstagande i texten.

Travronden värnar om det fria ordet och yttrandefrihet. Vi vill att du ska uttrycka din åsikt och dela med dig av dina goda tankar och idéer. För att bli publicerad krävs att du håller god ton, följer våra riktlinjer och svensk lag.

Man hade kostnadsstyrt både ATG och ST vilket ledde till en bantning med drygt 50 procent av personalstyrkan, ATG blev resultatstyrt istället och slutade jaga omsättning till vilket pris som helst. Vi hade fått nya styrelser både på ST och ATG, som bestod av en mix av näringslivs folk samt travsportsälskande personer som drev båda organisationerna ur företagsekonomiska aspekter, vilket skapade en trygg framtid för travsporten!

Dessutom visade den nytillsatte vd:n prov på fingertoppskänsla och förståelse för oss aktiva, hen deklarerade att tack vare en slimmad organisation, så istället för ett utskick av värdelösa plasthovkratsar tillsammans med en rånarhuva av sämre kvalitet, vars värde understeg portokostnaden, så återinförde hen prispengarna till pokalårsnivån och följde kostnadsutvecklingen därefter.

Sedan kära travvänner vaknade jag upp och konstaterade att det bara var en dröm, men som kan bil sann om vi står upp för travsporten och engagerar oss i att tillsätta kompetent folk till att driva vår sport, inte som i dag, där det sitter alldeles för många för sitt egna leverne och inte för vår kära travsport!

En drömmande travälskare
Patrik Jacobsson

ANNONS

Ämnen i artikeln


Av: Patrik Jacobsson

Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.