Sveriges ledande travtidning
Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Bevakningar

Här kan du startbevaka dina favorithästar. Inom kort kan du också bevaka ämnen och skribenter.

Om Travrondens bevakningstjänst


Bevakning är en tjänst av Travronden där du ska kunna bevaka hästar, spelformer, ämnen och skribenter. Funktionerna släpps inom kort och kommer vara tillgängliga för betalande prenumeranter (PLUS).

  • Hästar. Med hjälp av tjänsten kan du enkelt hålla reda på när hästar du följer eller är intresserad av startar nästa gång. Skriv in hästens namn i sökfältet, klicka på namnet och nästa gång hästen dyker upp i en startlista skickas notifiering till dig. Du kan också skriva personliga kommentarer på enskilda hästar.
  • Ämnen (lanseras inom kort). En service för dig som är särskilt intresserad av artiklar i enskilda ämnen eller som handlar om specifika lopp, platser eller personer. Gå in på en artikel som handlar om ämnet du vill följa och klicka på ”Bevaka”. Nästa gång Travronden skriver en artikel i ämnet skickas en notifiering till dig.
  • Skribenter (lanseras inom kort). En tjänst för dig som har ett särskilt intresse av att följa eller läsa vad en krönikör eller skribent i Travronden skriver. Gå in på en artikel som är skriven av personen du vill följa och klicka på ”Bevaka”. Nästa gång personen skriver en artikel skickas en notifiering till dig.
  • Spelformer (lanseras inom kort). En möjlighet för dig att hålla kolla på när startlistorna till en särskild spelform blir klara, när resultaten på en särskild bana är klara eller när det är jackpot-omgång. Gå in på ”Spelformer” och kryssa för det som intresserar dig. Nästa gång något av det inträffar skickas en notifiering till dig.
  • Nyheter (lanseras inom kort). En nyhetstjänst för dig som vill hålla dig uppdaterad med de stora händelserna i Travsverige. Kryssa i rutan under inställningar på ”Bevaka nyheter” och få notifieringar varje gång en större nyhetshändelse inträffat.

Travronden Bevakning finns också som app och kan laddas ned i App Store och Google Play. Där kan du logga in och få notifieringar som pushnotiser också.

Ladda ned på Google PlayLadda ned på Google Play

Har du några frågor om tjänsten eller vill du att vi lägger till en ostartad häst i databasen, kontakta då webmaster@travronden.se. Observera att hästar som är registrerade i ett annat land än Sverige inte alltid finns i Svensk Travsports databas. Om du har frågor som rör din prenumeration eller ditt konto hör du av dig till info@trmedia.se.