Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Svensson: "Känslan är att han går ned i klass"

Foto: CHARLOTTE HÄGG
Foto: CHARLOTTE HÄGG

Henrik Svensson åker till Östersund med egentränade Quatre Star som han tycker går ned i klass till dagens lopp.

Publicerad:

- 10 Quatre Star (GS75-1) verkar det bra med och jag har inget negativt att rapportera om. Han gick godkänt senast även om jag hade hoppats på en något bättre avslutning. Det blev däremot lite tokigt då jag trodde att vi fått en bra rygg, men den tröttnade vilket gjorde att vi fick gå i fel läge. Sett till motståndet i senaste loppet är känslan att han går ned lite klass nu och jag tycker att det är fyra-fem hästar som ska räknas med chans, varav Quatre Star är en av de. Medeldistans som det är idag tycker jag dessutom passar bättre för honom än kort som det var senast, men vi är lite utlämnade från spåret och det gäller att det blir tempo på det hela. I de två senaste starterna har han gått med helstängt huvudlag, men jag tycker inte att det gett den där riktiga effekten och vi får avvakta till efter värmningen för att ta beslut om vad han får på sig idag. Bortsett från det blir det vanlig vagn och samma skoning som senast, säger Henrik Svensson.

För att ta del av hela materialet med ännu fler intervjuer samt utrustningsändringar, klicka in till GS75-materialet här

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.