Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Comeback för Lindqvist: "Inte ekonomi att stå över"

Foto: Maria Holmén/TR Bild
Ove A Lindqvist. Foto: Maria Holmén/TR Bild

Det var den 21 augusti som olyckan var framme i Bollnäs. Sedan dess har Ove A Lindqvist varit borta från tävlingsbanan – men nu är det dags för comeback för Umåkerkusken.

Publicerad:

Ove A Lindqvist var med om en otäck olycka i Bollnäs den 21 augusti. En olycka som hållit honom borta från tävlingsbanan sedan dess. Nu har det dock blivit dags för comeback för kusken som har Umåker som hemmabana. På lördag är Ove A Lindqvist uppsatt på fyra hästar när Skellefteå arrangerar V75.
– Jag måste prova att köra. Det känns relativt bra i kroppen så det ska inte vara några problem. Samtidigt finns det inte ekonomi att stå över. Man måste börja någon gång, säger Ove A Lindqvist.

57 segrar i år står Ove A Lindqvist noterad för. Han har också under skadeuppehållet testat på att köra häst.
– Jag har kört snabbjobb med en häst och det kändes bra. Det var inga problem. Jag har missat många stora tävlingar här uppe i norr och det har varit tufft.

På lördag är Ove A Lindqvist uppsatt att köra Lisas Karamell, Pydin, New Joker och Hönn Prinsen.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.