Sveriges ledande travtidning
ANNONS

Dubbel för Lorentzon

Foto: MIA TÖRNBERG
Foto: MIA TÖRNBERG

Anette Lorentzon har verkligen stallformen på topp och inatt blev det dubbla segrar. Detta på två olika banor dessutom!

Publicerad:

Svenska Anette Lorentzon har stallformen fortsatt på topp. Natten till lördag tog stallet ytterligare två segrar. Stallets Anaffairtoremember (e. Angus Hall–Val Lee Woman) segrade tillsammans med Brett Miller och sjuåringen kom i mål på 1.11,5a/1.609 meter. Den samlade prissumman i loppet uppgick till 13.000 dollar.

Lorentzon vann också ett lopp på Miami Valley Raceway. Detta genom sjuåringen Touchdown As (e. Deweycheatumnhowe–There's A Way) som kördes till seger av Chris Page. Hästen kom i mål på 1.13,3a/1.609 meter. Samlade prissumman i loppet var 6.500 dollar.

Jenny Melander tog en fin tränarseger på Meadowlands natten till lördag. Detta genom fyraåringen Golden Son (e. Majestic Son–Dawn Dream) som var först över linjen tillsammans med John Campbell i sulkyn. Golden Son gick undan över upploppet tillsammans med Richard Johnson-tränade Here Comes Sam, men kunde sätta nosen först den sista biten. Segertiden skrevs till 1.11,8a/1.609 meter och den samlade prissumman i loppet uppgick till 13.000 dollar.

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.