Sveriges ledande travtidning
ANNONS

"Tuffat till träningen"

Foto:  Berth Magnusson/ALN
Foto: Berth Magnusson/ALN

Anders Wallin har två intressanta hästar på V64 ikväll. Det låter påställt från honom när vi når honom under eftermiddagen...

Publicerad:

Den första av Wallins två hästar är From Heaven High i V64-2. Stoet har ingen vidare programrad, men har fin fart i benen. 
- Hästen är lättplacerad och lättkörd och gjort det bra senast tycker jag. Hon gick bra när Mari körde förra gången och hon känner hästen väl eftersom hon jobbar hos mig. Det känns som att moståndet är aningen enklare än på sistone och med de rätta ryggarna fäller hon säkert många, så bra platschans är det. Det här blir troligtvis sista starten för året och inga ändringar är aktuella. 

 

Namit Soutwind slutade två bakom U.Bergs Oppzi på V75 senast. Han jagar revansch mot henne ikväll och är andrahandsfavorit bakom Pascha Tilly i V64-5.
- Det var mitt fel att inte vann senast eftersom han inte var tillräckligt hårt tränad. Han har haft det lite för bra på sistone, men nu har jag tuffat till träningen och förväntar mig därför en bättre insats ikväll. Pascha Tilly är en tuff moståndare och det är svårt att sia om var vi hamnar från det här utgångsläget. Det har inte varit läge att ladda med honom, men han kan kliva iväg hyggligt om man vill och jag skulle bli glad om han slipper dödens i alla fall. Hästen känns fräsch vilket är postivt och det ska bli kul att se honom tävla. Ulf sa att han kändes allra bäst med skor runt om och det blir så ikväll, hälsar Anders Wallin. 

ANNONS

Ämnen i artikeln



Så jobbar Travronden med journalistik

Uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor på vår information och att vara på plats där det händer. Vi följer de Pressetiska reglerna och vår nyhetsjournalistik ska präglas av trovärdighet och opartiskhet.